Vsebnost alkohola:
41,3% vol.

TANQUERAY ROYALE

“Tanqueray Blackcurrant Royale združuje sočen črni ribez z nežno noto vanilije in pridihom črne orhideje za resnično prefinjen okus. Destiliran je samo z najboljšim francoskim črnim ribezom, vanilijo in štirimi klasičnimi sestavinami london dry gina: brinom, angeliko, koriandrom in sladkim korenom.

Navdih za gin izhaja iz francoske dediščine in potovanj Charlesa Tanquerayja v 40. letih 19. stoletja. Prinaša globok in eleganten okus, ki vzbuja drznost Charlesa samega, pa tudi skrivnost in dekadenco romantične Francije.”

Tanqueray Blackcurrant Royale je ustvarjen na osnovi gina Tanqueray London Dry in destiliran z razkošnim, bogatim in sočnim francoskim črnim ribezom in notami vanilje, ki so še dodatno poudarjene s skrivnostnim pridihom črne orhideje.
0,7L

"TANQUERAY BLACKCURRANT ROYALE & TONIC Sestavine: 40ml Tanqueray Blackcurrant Royale 120ml tonika črni ribez, robide in krhelj limone Priprava: Kozarec do vrha napolnite z ledom. Dodajte gin in nato še tonik. Okrasite s črnim ribezom in nežno premešajte. Nato v kozarec iztisnite nekaj kapljic limoninega soka in krhelj limone položite v pijačo. Na koncu okrasite z nekaj robidami."