Zasebnost

PPD Distribucija, d.o.o (v nadaljevanju PPD Slovenija) v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (EU) 2016/679 in drugo veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov namenja posebno pozornost varovanju zasebnosti informacij, ki jih pridobi od uporabnikov teh spletnih strani, in osebnih podatkov, ki jih uporabniki posredujejo PPD Slovenija.

Našo spletno stran lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Osebne podatke morate navesti le, če nas kontaktirate preko obrazca na naši spletni stran.

Osebne podatke zbiramo le takrat, ko nam jih pošljete sami, na primer, ko se nas kontaktirate preko obrazca na spletni strani ali v podobnih situacijah, ko ste se odločili, da nam pošljete svoje podatke. Vaših osebnih podatkov ne posredujemo drugim.

Poleg osebnih podatkov, ki nam jih posredujete, se informacije zbirajo še preko piškotkov. Te informacije lahko vsebujejo: spletno stran, preko katere ste se povezali z našim spletiščem, spletne strani, ki jih obiskujete z našega spletišča, čas trajanja obiska na naših spletnih straneh.

Ta spletna stran uporablja Google Analytics. Google Analytics uporablja “piškotke”, ki pomagajo spletni strani analizirati, kako uporabniki uporabljajo stran. Te informacije (vključno z vašim IP naslovom) bodo posredovane in shranjene s strani Googla na serverjih v ZDA. Google bo te podatke uporabil za ovrednotenje vaše uporabe spletnega mesta, zbiranje poročil o dejavnostih spletnega mesta za operaterje spletnih strani in zagotavljanje drugih storitev v zvezi z dejavnostmi spletnega mesta in uporabo interneta. Google lahko te podatke prenese tudi na tretje stranke, če to zahteva zakon, ali če tretje osebe obdelujejo podatke v imenu Googla. Google vašega IP-naslova ne bo povezal z drugimi podatki, ki jih ima Google. Piškotke lahko zavrnete tako, da izberete ustrezne nastavitve v brskalniku, vendar v tem primeru morda spletne strani ne boste mogli uporabljati v njeni popolni funkcionalnosti. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov o vas na Googlu na način in za namene, navedene zgoraj.