Vsebnost alkohola:
43,1% vol.

TANQUERAY RANGPUR

Tanqueray Rangpur je bil ustvarjen leta 2006. Je izredno svež gin na osnovi citrusa, poimenovanega rangpur limeta, ki izhaja iz Indije in ima karakteristike sveže limete in sočne mandarine. Poleg rangpur limet so ginu dodani še lovorjevi listi in ingver, ki nadgrajujejo klasičen recept gina Tanqueray London Dry iz leta 1830. Tanqueray Rangpur je prav tako štirikrat destiliran in je osnovan na štirih klasičnih sestavinah: brinovih jagodah, koriandru, korenini angelike in sladkem korenu, dodatek rangpur limete, ingverja in lovorjevih listov pa mu doda eksotičen in svež pridih citrusov.

Tanqueray Rangpur gin je prejel več nagrad, med drugim tudi srebrno medaljo na 2016 World Spirits Awards v San Franciscu. To je gin pred svojim časom in je popolna izbira za odkrivanje sveta gina in okusov. Poizkusite ga še danes!

Resnično osvežujoč in uravnotežen okus. V ospredju limona, ki ji sledi ingver. Gladek, a suh zaključek po limoni.
0,7L

TANQUERAY RANGPUR & TONIC Sestavine: 40ml Tanqueray Rangpur 150ml tonika London Essence Bitter Orange & Elderflower limeta Priprava: Kozarec za gin (copa kozarec) napolnite z ledom in vanj vlijte 40ml gina Tanqueray Rangpur. Dodajte 150ml tonika London Essence Bitter Orange & Elderflower, okrasite z rezino limete in rahlo premešajte.