Vsebnost alkohola:
43,1% vol.

TANQUERAY LONDON DRY

Leta 1830 je Charles Tanqueray ustvaril edinstven recept za gin, ki še danes velja za brezčasno klasiko. Prepoznavna steklenica zelene barve v obliki ročnega mešalnika za koktajle je postala še posebej priljubljena v času prohibicije v dvajsetih letih prejšnjega stoletja. Na zamašku vsake steklenice je odtisnjen ananas, grb družine Tanqueray. Ananas, ki je v tridesetih letih prejšnjega stoletja v Angliji veljal za izredno eksotičen sadež, je postal tudi simbol gostinstva. Štirikrat destiliran London Dry Gin ima popolno ravnovesje štirih klasičnih sestavin – brinovih jagod za svežino, poprastega okusa koriandra, arome korenine angelike in sladkobe sladkega korena. Za popolno kombinacijo ga postrezite v kozarcu, polnem ledu, v kombinaciji s tonikom in krhljem limete, nepogrešljiv pa je tudi kot osnovna sestavina marsikaterega koktajla.

Tanqueray London Dry Gin je večkrat nagrajeni gin, med drugim tudi s strani World’s 50 Best Bars*. Okronan je bil za najbolj trendovski in najbolje prodajan gin, prav tako pa je bil izbran za najljubšo izbiro barmanov v kategoriji žganih pijač.

* Drinks International Brand Report, 2016

Popolna uravnoteženost štirih sestavin: brinovih jagod, koriandra, korenine angelike in sladkega korena. Zaključek je dolg in poln s poudarkom na brinovih jagodah in kančku popra.
0,7L Darilno pakiranje (0,7L + kozarec)

TANQUERAY LONDON DRY & TONIC Sestavine: 40ml Tanqueray London Dry 150ml tonika London Essence Original Indian limeta Priprava: Kozarec za gin (copa kozarec) napolnite z ledom in vanj vlijte 40ml gina Tanqueray London Dry. Dodajte 150ml tonika London Essence Original Indian, okrasite s krhljem limete ter rahlo pomešajte.