Vsebnost alkohola:
43,1% vol.

TANQUERAY FLOR DE SEVILLA

Človek pred svojim časom, inovator in pionir. Vse to je bil Charles Tanqueray, ki ga je gnala želja po izdelavi najboljšega gina na svetu. Ves trud, ki ga je vložil v svoje iskanje, se odraža v izdelavi več kot 300 receptov. Eden izmed njih je tudi gin, za katerega je navdih dobil med potovanji po sončni Španiji v šestdesetih letih 19. stoletja. Narejen je iz sladko-grenkih pomaranč iz španske Seville, ki dajejo ginu sadni okus lupine citrusov, ter uravnotežen s štirimi klasičnimi sestavinami Tanqueray London Dry gina. Tanqueray Flor de Sevilla nudi sončen pridih Mediterana in je edinstven, vendar kompleksen gin, ki zadovolji različne okuse.

Pridih Mediterana se pokaže z močno noto pomarančnih lupin. Sledi okus brinovih jagod, ki se nadaljuje v zaključek skupaj z noto marmelade iz pomaranč iz Seville.
0,7L

TANQUERAY FLOR DE SEVILLA & TONIC Sestavine: 40ml Tanqueray Flor de Sevilla 150ml tonika London Essence Original Indian pomaranča Priprava: V kozarec za gin (copa kozarec) iztisnite nekaj kapljic pomarančnega soka ter krhelj položite v kozarec. Kozarec do vrha napolnite z ledom. Dodajte 40ml gina Tanqueray Flor de Sevilla in nato še 150ml tonika London Essence Original Indian. Okrasite in rahlo premešajte.