Vsebnost alkohola:
40% vol.

KETEL ONE

Ketel One je družinsko izdelana vodka, ki jo je leta 1983 ustvarila družina Nolet, ki izhaja z Nizozemske in se že od leta 1691 ukvarja z destilacijo žganih pijač. V več kot 300-letni zgodovini niso nikoli sprejemali kompromisov glede kakovosti ali izjemnega okusa, zaradi česar so se iz generacije v generacijo oblikovali v resnične strokovnjake za destilacijo. Ketel One je zato brez dvoma izjemno gladka premium vodka, najboljša izbira za vse, ki hrepenijo po vrhunski izkušnji pitja vodke.

Še danes vsako serijo Ketel One, izdelano v bakreni posodi v kombinaciji z uporabo sodobnih tehnik destilacije, odobri eden od družinskih članov, saj so prepričani, da lahko samo tako zagotavljajo, da vsaka steklenica ohranja ostrino, bistrost, mehkobo in dolg zaključek, zaradi česar je Ketel One #1 najbolje prodajana in #1 najbolj priljubljena vodka v najboljših barih na svetu*.

Izjemno čist, oster, gladek okus.
0,7L

DRY MARTINI Sestavine: 40 ml Ketel One 10 ml Dry Vermouth lupina limone Priprava: Vse sestavine zmešajte z ledom in precedite v ohlajen kozarec za martini.