Vsebnost alkohola:
40% vol.

JOHNNIE WALKER RED RYE FINISH

Ker ostaja v stiku s časom, je Johnnie Walker ustvaril omejeno izdajo, poimenovano Blenders’ Batch Red Rye Finish, ki je posledica eksperimentiranja okusov. Unikaten okus mu daje mešanica, ki vključuje enosladni viski Cardhu s svežimi sadnimi notami ter žitni viski Port Dunda s kremnimi vanilja notami. V steklenici Blenders’ Batch Red Rye Finish je zajeta neskončna želja po ustvarjanju vznemirljivih viskijev, ki nudi novo paleto okusov in je primerna tako za poznavalce kot tudi za ljudi, ki se prvič srečujejo z viskiji.

Red Rye Finish je narejen s strastjo in ima rženi zaključek, kar mu nudi edinstven okus vanilje, prepleten s svežim sadjem in začimbami. Gladek, lahek in sladek, zaradi česar je idealen za mešanje.

Izjemno gladek, sladek in lahek s kremastim okusom vanilje.
0,7L v kartonu

JOHNNIE HIGHBALL GINGER ALE Sestavine: 30ml Johnnie Walker Red Rye Finish 120ml London Essence Gigner ale rezina pomaranče Priprava: V visok highball kozarec dodajte led in prelijte s 30ml Johnnie Walker Red Rye Finsih. Dopolnite z London Essence Ginger ale. Dobro premešajte in okrasite z rezino pomaranče.