Vsebnost alkohola:
40% vol.

JOHNNIE WALKER BLACK LABEL

Ikonična mešanica več kot 30 različnih žitnih in enosladnih viskijev je razlog, da je Johnnie Walker Black Label eden najbolj prodajanih mešanih škotskih viskijev na svetu. Zaradi svoje priljubljenosti pri britanski kraljevi družini mu je bil dodeljen tudi pečat Royal Warrant, ki pomeni, da viski uživajo v kraljevem gospodinjstvu, kar še dodatno priča o njegovi izjemni kakovosti. Poznavalci pravijo, da je »Everest med razkošnimi viskiji«, kar dokazuje z ogromno količino osvojenih nagrad po vsem svetu. Je mešanica vsaj 12 let staranih viskijev, bogate note temnih sadežev, sladke vanilje in dimljenosti pa brbončicam nudijo pravo razkošje.

Postrezite ga z ledom ali kot pijačo v visokem kozarcu z ginger ale. Ta izvrsten viski je primeren za druženja s prijatelji in družino, ali pa ga podarite kot darilo za posebne trenutke.

Popolna definicija bogate vanilje, posušenega sadja in sofisticirane dimljenosti.
0,7L v kartonu 0,7L v kovinski škatli Darilno pakiranje (0,7L + 2 kozarca)

JOHNNIE WALKER HIGHBALL FRUITY Sestavine: 30ml Johnnie Walker Black Label 130ml London Essence Ginger ale 6 malin Priprava: V visokem highball kozarcu pretlačite maline. Dodajte led in vlijte Johnnie Walker Black Label. Dopolnite z London Essence Ginger ale. Dobro premešajte in okrasite s tremi malinami na cocktail palčki.