Vsebnost alkohola:
37,5% vol.

GORDON’S LONDON DRY GIN

Leta 1796 je Alexander Gordon ustanovil destilarno in se odpravil na misijo, da ustvari izjemen gin, vreden družinskega imena. Verjel je, da bo uspešen le s pravilno kombinacijo prvovrstnega žitnega žganja in aromatičnih sestavin. Gordon’s gin se še danes destilira po istih standardih; to pomeni, da je gin trikrat destiliran, kar mu zagotavlja njegovo čistost, poleg tega pa se še danes uporablja enaka mešanica sestavin kot v originalnem receptu, ki pa še vedno ostaja strogo varovana skrivnost. Pozornost na detajle se odraža v raznolikosti Gordon’s gina, ki je idealen za mešanje pijač in pripravo koktajlov.

Gordon’s je najhitreje rastoča znamka gina na svetu, zaradi česar se ponaša tudi z nagrado Gin Brand Champion 2019. Gordon’s gin, kjer v ospredju prevladujejo brinove jagode, zmešajte s tonikom in okrasite s krhljem limete in uživajte v popolnem užitku svežine. Klasična pijača, primerna za vsak trenutek, še posebej pa za druženje s prijatelji.

Zelo čista in suha prisotnost brinovih jagod, ki se razvije v note lupin limone in ostalih citrusov.
0,05L 0,5L 0,7L 1L

GORDON'S PERFECT G&T Sestavine: 40ml Gordon's London Dry 150ml tonika krhelj limete Priprava: Ohlajen highball kozarec napolnite z ledom. Vanj vlijte gin Gordon's London Dry in nato še ohlajen tonik. V kozarec nežno iztisnite nekaj kapljic limetinega soka in krhelj položite v pijačo. Premešajte.