Vsebnost alkohola:
16,5% vol.

CYNAR

Cynar je grenko-sladek liker na osnovi artičoke, ki slovi po svoji vsestranskosti in značilnem okusu. Obogaten je z infuzijo 13 zelišč in rastlin, najbolj značilna med njimi pa je artičoka, iz katere izvira tudi ime pijače; cynar scolymus je namreč botanično ime za artičoko.

Skrivnosten recept, ki je ostal nespremenjen od samega začetka, temelji na izbranih naravnih sestavinah, ki se nahajajo v artičoki, med drugim tudi činarin.

Zahvaljujoč osvežujočemu in zeliščnemu grenko-sladkemu okusu ter nižji vsebnosti alkohola (16,5%) je Cynar idealna pijača pred ali po večerji, prav tako pa je priljubljen med barmani, ki z njim ustvarjajo pikantne in kreativne koktajle.

Čista, srednja intenzivnost s poudarjeno zeliščno noto artičoke, žafrana, kardamoma, zvezdnatega janeža, belega popra, cimeta in kinina.
0,7L 1L

CYNAR NEAT Sestavine: 30ml Cynar led (po želji) Priprava: Postrezite čistega ali z ledom. CYNAR TONIC Sestavine: 40ml Cynar 80ml tonika London Essence Bitter Orange & Elderflower limeta Priprava: V izbran kozarec vlijte Cynar, dodajte led in nato še tonik London Essence Bitter Orange & Elderflower. Rahlo premešajte z barsko žlico in okrasite z rezinama limete. ČYN ČYN Sestavine: 40ml Cynar 10ml limoninega soka 150ml Sprite pomaranča Priprava: V kozarec vlijte Cynar in limonin sok. Dodajte led in z barsko žlico premešajte. Dodajte Sprite in okrasite z rezino pomaranče.