Vsebnost alkohola:
37,5% vol.

CAPTAIN MORGAN WHITE RUM

Izredno lahek in suh okus naredita Captain Morgan White Rum drugačnega od ostalih. Narejen je iz najboljših karibskih rumov in je nepogrešljiva osnova zanimivih koktajlov za vas in vašo posadko.

Kristalno čiste vode Karibov so bile navdih za to svežo, čisto pijačo. 5-kratna destilacija daje rumu gladek profil z rahlim pridihom sladkobe. Zaradi svoje vsestranskosti je popolna osnova za pripravo tako enostavnih kot tudi bolj kompleksnih koktajlov.

V 17. stoletju je svojo pot začenjal mladi mož po imenu Henry Morgan. Takrat je na Jamajki začel kot preprost mornar, nevedoč, da bo nekoč postal guverner Jamajke. Morgan je živel polno in vznemirljivo življenje, ki ga je večinoma preživel na morju in kot kapitan plul s svojo posadko in ustvarjal neverjetne pustolovščine. Njegov duh še danes živi v legendarnih rumih Captain Morgan.

Živite kot Kapitan!

Srednje bogat, čist in kristalen okus z mehkim in rahlo slajšim zaključkom.
0,7L 1L

MOJITO Sestavine: sveža meta 25ml sladkornega sirupa 25ml limetinega soka 50ml Captain Morgan White Rum 30ml sode oz. mineralne vode krhelj limete Priprava: Meto nežno pomečkajte med dlanmi, da sprosti arome, in jo položite na dno visokega kozarca. V kozarec dodajte sladkorni sirup, limetin sok ter rum Captain Morgan White. Dodajte malo ledu in premešajte. Nato kozarec do vrha napolnite z ledom, dodajte sodo oz. gazirano mineralno vodo ter krasite z lističem mete in krhljem limete.