Vsebnost alkohola:
17% vol.

BAILEYS

Vsako minuto se po svetu popije več kot 2.000 kozarcev originalnega Baileys Irish Cream likerja, kar ga uvršča na prvo mesto najbolj popularnih likerjev na svetu. Za izdelavo in dovršenost recepta so bila potrebna dolga štiri leta in popolna kombinacija trikrat destiliranega irskega viskija z izjemno irsko smetano, narejeno po starih irskih tradicijah in znanju.

Baileys je edini liker, ki je prejel nagrade World Spirits Competition v San Franciscu vsako leto od leta 2003 in jih ima skupno več kot katerikoli od ostalih tekmovalcev.

Čist ali z ledom, pri obeh načinih boste čutili žametni okus tega čudovitega likerja. Sladokusci in ljubitelji kave dodajte Baileys v svojo kavo po izbiri ali pa ga prelijte čez vaniljev sladoled (lahko tudi v kombinaciji s kavo). Nepogrešljiv okus, ki s svojo toplino odlično dopolnjuje raznovrstne koktajle.

Žametna tekstura, nota mlečne kave in oreščkov. V sladkem zaključku pride v ospredje irski viski.
0,5L 0,7L 1L Darilno pakiranje (0,7L + lonček)

BAILEYS & COFFEE Sestavine: 50ml Baileys Original Irish Cream 20ml kave espresso mleko (dovolj, da napolnite kavno skodelico) Priprava: V skodelico nalijte spenjeno mleko (pustite dovolj prostora, da boste kasneje dodali še espresso in Baileys). Dodajte espresso in nato še Baileys. Okrasite z drobljeno čokolado ali kakavom v prahu. BAILEYS OVER ICE Sestavine: 50ml Baileys Original Irish Cream 3 velike kocke ledu Priprava: Kocke ledu položite v tumbler kozarec, prelijte z likerjem Baileys in rahlo premešajte. Nato naredite požirek in uživajte v žametni nežnosti. Mmmmm.