Baileys Dogodek za dan žena 2020

Petkov večer pred dnevom žena smo ponovno preživeli v družbi najljubšega kremnega likerja Baileys, ki je tudi letos pripravil večer druženja in razvajanja.

Gostitelj večera, najbolj priljubljen kremni liker, je povabljenke očaral z vsem, kar si na svoj dan zaslužijo, razvajanju pa niso ušli niti povabljenci. V ta namen so slaščičarski mojstri ekipe Catering.Lab združili najljubši sestavini vsake dame, čokolado in liker Baileys, zmagovalno kombinacijo večera. Za piko na i večeru razvajanja je s svojim šarmantnim glasom poskrbel Matevž Šalehar – Hamo skupaj s kitaristom Petrom Deklevo.

Ob znanih rock-blues melodijah, sladkanju in prijetnem druženju so se gostje lahko prepustili spretnim prstom frizerjev iz Factory ID in mojstrom masiranja OFFIS. Za dobro počutje je skrbel Medex s kolagenom, ker pa so najboljši prijatelji vsake dame diamanti, se je na prizorišču bleščal tudi kotiček z nakitom Slowatch.

Gostje so na koncu odšli domov s spominom na kremne pregrehe, čokoladne grižljaje in prijetne trenutke, preživete v družbi mojstrov razvajanja.

Fotografije: Žiga Intihar