Vsebnost alkohola:

28% vol.

DISARONNO

Disaronno je najbolj prodajan italijanski liker na svetu. Zaradi izvrstnega okusa in nezamenljivega vonja izstopa v svetovnem merilu, njegova distribucija pa pokriva več kot 160 držav. Steklenica ima edinstveno obliko, ki jo na vrhu krasi značilen pokrovček kvadratne oblike. Disaronno je odličen tako z ledom kot tudi v različnih mešanicah, vključno z najbolj znanim koktajlom Disaronno Sour.

Kot ikonska italijanska blagovna znamka se Disaronno že sedem let povezuje z vodilnimi italijanskimi modnimi blagovnimi znamkami, ki vsako leto steklenico odenejo v svoja oblačila. V letošnji izdaji steklenice Disaronno® Icon si je tako Disaronno nadel jeans blagovne znamke Diesel, ki je s svojim edinstvenim slogom privlačna vsem generacijam po celem svetu. Sodelovanje dveh močnih italijanskih znamk se odraža v steklenici z močnim karakterjem, ki predstavlja kombinacijo italijanskega stila in modernosti.

Rahlo sirupasta tekstura, poln okus praženih mandljev in lupine pomaranče. Sladek in rahlo grenak zaključek.

0,7L

DISARONNO SOUR

Sestavine:
50ml Disaronno
25ml svežega limoninega soka
5ml sladkornega sirupa
beljak

Priprava:
Vse sestavine pretresite skupaj z ledom. Okrasite z rezino limone.

DISARONNO WEARS DIESEL

Sestavine:
50ml Disaronno
20ml Captain Morgan Jamaica
30ml limetinega soka
20ml sirupa pasijonke
8 listov mete
zdrobljen led
vejica mete in malina za okrasitev

Priprava:
Napolnite ročni mešalnik z ledom, dodajte sestavine in močno pretresite. Precedite v julep skodelico, napolnjeno z drobljenim ledom. Okrasite z metinim vršičkom in malino.